Lăptișor de matcă. Beneficii uluitoare pentru organism

ianuarie 27, 2021
/ /
Comments Closed
/

Lăptișor de matcă. Beneficii uluitoare pentru organism

ianuarie 27, 2021
/ / /
Comments Closed

 

34-27-Laptisorul-de-matca

În acest sezon, tot mai mulți oameni se confruntă cu oboseală, depresii cauzate de lipsa luminii soarelui, iar infecțiile bacteriene sunt mult mai ușor de contactat. Schimbarea de sezon solicită organismul și îl face vulnerabil în fața virusurilor. Lăptișorul de matcă întărește sistemul imunitar și rezistența la efort fizic și intelectual, având calități benefice pentru organism.

Laptisor-de-matca

Regleaza tensiunea arterială. Lăptișorul de matcă este o sursa bogata de peptide, care ajuta la reglarea nivelului tensiunii arteriale. Acționează ca un vasodilatator, care ajuta la scăderea nivelului tensiunii arteriale. Este de mare ajutor pentru sănatătea inimii, deoarece protejeaza organismul de bolile cardiovasculare.

Lăptisorul de matca contribuie la reducerea nivelului colesterolului nociv si al trigliceridelor si  stimuleaza cresterea colesterolului bun. De asemenea, protejeaza organismul de infarct miocardic, accident vascular cerebral si ateroscleroza, impreuna cu mai multe alte boli de inima.

In timpul unor studii efectuate de specialiști, oamenii de știinta au descoperit ca laptisorul de matca echilibreaza sistemul imunitar și previne aparitia afectiunilor autoimune si intaresc organismul.

Și tot lăptișorul de matcă contine antioxidanti care lupta impotriva semnelor de imbatranire in mod eficient. Stimuleaza producerea de colagen, care contribuie la mentinerea elasticitatii si fermitatii tenului, intarzie procesul de ridare a tenului ( diminueaza ridurile existente si previne aparitia altora noi), regenereazasi hidrateazain profunzime. Laptisorul de matca confera o stralucire sanatoasa a pielii, evita degenerarea macularasi previne bolile cronice.