Cum am învățat să spăl corect hainele și produsele textile

mai 29, 2019
/ /
Comments Closed
/

Cum am învățat să spăl corect hainele și produsele textile

mai 29, 2019
/ / /
Comments Closed
29 mai_blog_poza 1

De fiecare dată când se adună mai multe lucruri la spălat îmi reamintesc cât de importantă este sortarea lor. Asta pentru ca de multe ori, în grabă, am reușit să-mi stric o grămadă de haine punându-le la spălat fără să țin cont de culori sau materiale. Mi-amintesc cum mi s-a tăiat efectiv respirația privind o mașină întreagă de haine albăstrite. De atunci sunt foarte atentă când le sortez și nu mai fac greșeli.

Am învățat să nu pun la spălat niciodată materiale textile delicate (lână sau mătase) cu materiale textile mai dure (prosoape de exemplu), iar pentru temperatură mă uit mereu pe eticheta fiecărui lucru. Culorile, în mod clar trebuie alese și ele cu mare atenție, altfel pățiți ca mine. De când am albăstrit mașina aceea de haine, pun impreună doar culori similare.

Chiar și intensitatea petelor este un bun reper când sortez. Nu pun o haină foarte murdară, care are pete rezistente cu una mai puțin murdară, cu pete mici și putin rezistente (un tricou transpirat de exmplu). Vă spun și un truc: înainte de spălare, petele pot fi tratate foarte simplu cu Persil Regular Gel sau Persil Color Gel. Aplicați o cantitate mică de gel pe pată, frecați ușor cu dispozitivul de dozare și lăsați să acționeze timp de maxim 10 minute, apoi spălați normal.

29 mai_blog_poza 2

Și pentru că am pomenit de Persil, nu uitați de promoția din magazinele Carrefour. Puteți câștiga un city Break la Berlin sau 5 invitații la Electric Castle. Este ultima zi în care puteți să înscrieți! Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați Persil și să înscrieți numărul bonului fiscal pe site-ul ul www.persiltepremiaza.ro sau prin sms la 1877. Tot pe site găsiți toate informațiile despre promoție. Succes!

www.persiltepremiaza.ro