Pentru voi ce inseamna performanta?

iunie 15, 2018
/ /
Comments Closed
/

Pentru voi ce inseamna performanta?

iunie 15, 2018
/ / /
Comments Closed
35429021_1945070595532726_1913595534539489280_n

Ma gandeam la o vorba pe care am tot auzit-o de-a lungul vremii si in care cred foarte mult: „Un angajament total este esential pentru a ajunge la performanta.” Mi-am dat seama de adevarul acestor cuvinte cand am intalnit televiziunea. Eram pe peronul unei gari, dupa un concurs de interpretare si am primit un telefon care mi-a schimbat viata cu 180 de grade. M-am prezentat la un concurs de prezentatori TV pe care l-am castigat. Dupa numai o saptamana, am intrat in direct la TVR! Mi s-a parut un examen greu, dur si cu multa inconstienta. Si chiar daca eu nu eram multumita de aceasta prima experienta, cei din echipa mi-au spus ca e minunat.

FB_IMG_1529056081366

Am spus mereu ca televiziunea m-a ales pe mine si nu invers. Si asta pentru ca destinul mi-a scos-o in cale ca pe un miraj. Insa nu a trebuit sa treaca multa vreme si s-a dovedit a fi cu adevarat drumul meu. Privind in urma la cei 20 de ani de cand fac parte din echipa postului public, imi dau seama ca am realizat lucruri frumoase, pe care le-am oferit publicului nostru cu tot sufletul. Pentru multi, sa fii constant in preferintele oamenilor de atatia ani inseamna “performanta”. Doar ca, vedeti dumneavoastra, eu nu am pornit la drum dorindu-mi sa fac performanta. Am invatat televiziunea din pura placere! Am muncit zi lumina, fara sa-mi pese de trecerea timpului… Tocmai pentru ca nu l-am simtit. Atat de intens si de plin a fost si este timpul meu petrecut acolo. Langa pasiune, am pus mereu responsabilitate si disciplina. Si poate ca toate acestea au ajutat in mod constant la reusitele noastre ca echipa. Asa s-au nascut performanțele, care se traduc prin emotiile si bucuria a milioane de romani care se uita la programele noastre de 20 de ani incoace. Lor, le multumim! Ei sunt motivul pentru care nu incetam sa ne depasim limitele, iar si iar, devenind din ce in ce mai buni. Asa cred ca se construieste cu adevarat performanta!

iuliana.jpg

Si daca tot vorbim de performanta, Persil Gel este un alt exemplu, care depaseste mereu asteptarile, din punctul meu de vedere. Cu ocazia lansarii unei noi formule , imbunatatite , Persil Gel ne provoaca sa sustinem performanta! Inspirat de femei care inspira la randul lor, Persil este alaturi de cele care au facut si fac zi de zi performanta in domeniul in care activeaza. Detergentul este incredibil de usor de aplicat. Mai mult, Persil Power Gel are cu 40% mai multa putere de indepartare a petelor, fiind in acelasi timp delicat cu tesaturile hainelor tale. Pentru ca tu sa ai dupa fiecare spalare o garderoba stralucitoare, cu o prospetime de lunga durata, care sa te inspire sa faci performanta, in orice domeniu!

Acum stau si ma gandesc… Ce-ar fi sa imi povestiti voi, in maxim 40 de cuvinte, care e performanta la care va doriti sa ajungeti si de ce? Imi place sa aud povesti reale, cu vise impletite si dorinte de a fi mai bun cu fiecare zi ce trece. Vom avea un juriu dedicat, care va citi tot ce imi trimiteti si va alege cea mai frumoasa poveste, pe care Persil o va sustine in a face performanta. Fericitul castigator va primi 500 euro (brut) pentru a-si vedea visul implinit, indiferent in ce domeniu isi doreste sa ajunga la urmatorul nivel.

35796806_1951318391574613_7831907503167242240_n

Va astept cu drag comentariile la postarea articolului de pe pagina mea de Facebook , intre 19.06.2018 – 02.07.2018 si va incurajez sa faceti tot ce va sta in putinta sa atingeti performanta!