Pojorata, un mic colt de Rai din Bucovina

aprilie 27, 2017
/ /
Comments Closed
/

Pojorata, un mic colt de Rai din Bucovina

aprilie 27, 2017
/ / /
Comments Closed
 pojorata 1
 

Am descoperit într-un colt de Rai, in judetul Suceava, comuna Pojorata, o frumusete de pensiune, asa cum numai bucovinenii stiu sa faca, plina de farmec si originalitate.
Pensiunea Bio Valeputna, caci despre ea e vorba, are un aspect contemporan, dar este realizata preponderent cu materialele care se gasesc din belsug in zona: lemn si piatra. Dar nu orice lemn sau orice piatra: primul este, in mare parte, recuperat din bordeiele si grajdurile din zona, iar piatra a fost special aleasa de la cariera de piatra Pojorata, astfel incat sa fie cat mai neregulata, asa cum se gaseste in natura. Rezultatul arhitectilor si mesterilor care au lucrat la aceasta pensiune depaseste orice asteptare.
pojorata 2
Surprinzatoare sunt si lucrurile din interior care construiesc o ambianta aparte. Sa nu va mire daca o sa descoperiti lazi de zestre vechi de o suta de ani, capcane de urs transformate in plafoniere sau covoare autentice realizate de o maestra din localitatea suceveana Sadova.
pojorata 3
Totul in jur are o poveste, fiecare lucru inspira si te transpune intr-o lume idilica, la granita realului, departe de ce inseamna zgomotul si agitatia zilelor noastre.
Va invit cu drag sa descoperiti aceasta pensiune superba – https://www.facebook.com/pensiuneabiovaleputna/