Weekend de filme si concerte la Cinema Muzeul Taranului

aprilie 20, 2017
/ /
Comments Closed
/

Weekend de filme si concerte la Cinema Muzeul Taranului

aprilie 20, 2017
/ / /
Comments Closed

stefan
Pe 21 aprilie, incepe editia a 2-a a Audience Award Film Festival: filmele premiate de public la marile festivaluri ale lumii, „Café Society” de Woody Allen, „Insyriated” si „Complet straini” in premiera in Romania, trei proiectii inedite sing-along si concerte de neratat, la Cinema Muzeul Țaranului si la Clubul Țaranului. Vineri seara, de la ora 22.00, Ada Milea, Bobo Burlacianu, Vladimir Ivanov si Alex Neagu inaugureaza serile de muzica din festival cu un concert special cu personaje, o joaca a textelor cu melodii si instrumente posibile.

Sambata, 22 aprilie, dupa proiectia musicalului modern „Once”, seara irlandeza continua cu spectacolul de muzica si dansuri traditionale al celor de la Shanon Ceili Band: Peter Moynahan, chitara si voce, Natalia Pancec Colotelo, vioara, Alia Talos, voce si percutii. Invitatii lor sunt grupul de dans irlandez (traditional si step) Irish Way, infiintat de Dan Popovici, initiatorul unor workshopuri sustinute in Bucuresti de Anne-Marie Cunningham, fosta dansatoare in show-ul „Riverdance”, si Stefan Orheanu supranumit „maestrul roman al dansului irlandez”, semifinalist al show-ului Romanii au talent 2017.

Anul acesta, Audience Award Film Festival propune si o serie de proiectii sing-along cu trei dintre cele mai apreciate filme musical recente. Piesele „City of Stars” din „La La Land” si „Falling Slowly” din „Once” sau cele mai indragite melodii ale trupei ABBA de pe coloana sonora a filmului „Mamma Mia!” vor putea fi cantate de public in timpul proiectiilor de la Cinema Muzeul Țaranului. Duminica seara, de la ora 22:00, festivalul se inchide cu un Karaoke Party cu melodii memorabile din filme.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe www.filmedefestival.ro
Toate filmele vor fi proiectate cu subtitrare in limba romana iar filmele „La La Land”, „Tanna”, „A Man Called Ove”, „Once”, „Insyriated” si „Mamma Mia!” vor avea si subtitrare in limba engleza.

Biletele la filme pot fi achizitionate la Cinema Muzeul Taranului, pe Eventbook.ro si in reteaua Eventbook. Pretul unui bilet este de 10 RON.
Biletele la concerte:
21 aprilie, ora 22:00  – Ada Milea, Bobo Burlacianu, Vladimir Ivanov si Alex Neagu
Pret bilet: 40 RON.
22 aprilie, ora 21:30  – Shannon Ceili Band. Invitatii Stefan Orheanu si trupa Irish Way.
Pret bilet: 20 RON.
23 aprilie: Karaoke Party. Intrare libera in limita locurilor disponibile.